7 Şubat 2013 Perşembe

HEYGIRL ARALIK 2011 ♥






 İngiltere'nin ünlü müzik yarışması "X Factor"de üçüncü olmalarına rağmen kısa bir sürede popülaritelerini kat kat artıran One Direction grubuna telefonla bağlandık! Niall bize One Direction'ı anlattı, biz de ona Türkiye'de konser verip vermeyeceklerini sorduk!

HEYGIRL: Müzikle ilgilenmeye ne zaman başladınız?

N: Grup olarak X Factor'de bir araya gelmiş olsak da hepimiz zaten çok küçük yaştan beri müzikle ilgileniyorduk. Okullarda ve eğlence şenliklerinde konserler veriyorduk. Bir yandan da sevdiğimiz şarkıcıların bol bol konserlerine gidip albümlerini alıyorduk. :)

HEYGIRL: "X Factor" yarışmasına neden katıldınız? Beklentileriniz neydi?

N: Başvurduğumuzda aslında hepimizin duygusu aynıydı: "Bunu başaracağız, kendimizi geliştireceğiz" diyorduk. Sonra bir anda yaşadıklarımız bir rüya gibi gelmeye başladı. Düşünsenize, yarışmaya tek başınıza katılıyorsunuz, sonra biri sizi grup haline getiriyor ve bir anda One Direction oluyorsunuz! "X Factor" kesinlikle hepimizi olgunlaştırdı.

HEYGIRL: Albümüzden kısaca bahseder misin?

N: Bir tarz belirleyip onun üzerinde çalışmaktansa pop rock karışımı bir albüm hazırlayalım dedik ve bizce çok güzel oldu :) Üstelik albümü, sadece hayranlarımızın değil, her yaştan insanın dinleyebileceği şekilde hazırladık. Hafif eğlenceli ritmik şarkıların hepsinin içinde bir hikaye yer alıyor.

HEYGIRL: En sevdiğiniz müzik grupları kimler?

N: Westlife, Backstreet Boys ve The Big One, en sevdiğimiz gruplar arasında. Şarkılarını, müzik ritimlerini ve canlı performanslarını gerçekten çok beğeniyoruz. İnanılmazlar!

HEYGIRL: Türkiye'de çok sayıda hayranınız var.. Ülkemizde konser vermeyi düşünüyor musunuz?

N: Açıkçası konser turnesinde Türkiye'yi eklemeyi çok istiyoruz. Oraya gelip hayranlarımızı görmek, onlarla tanışmak gerçekten harika olur. Henüz turne programı netleşmedi, ama umuyoruz ki uğrayacağımız ülkeler arasında orası da olacak:)

HEYGIRL: Konserlerinizde başınıza gelen ilginç bir olayı anlatır mısın?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder